Situatie

Veel ruimte in een groene omgeving

Vathorst is de jongste wijk van Amersfoort, gelegen aan de noordkant van de stad. Inmiddels wonen er ruim 25.000 mensen met plezier en de wijk groeit nog steeds. Vathorst is gebouwd rondom het dorp Hooglanderveen en bestaat uit drie herkenbare plandelen: De Laak, De Velden en De Bron. Deze plandelen hebben ieder een eigen karakter en dat maakt Vathorst architectonisch interessant, afwisselend en levendig. De Laak is een eigentijdse grachtenstad. Hier vind je het goede leven van een waterstad; individuele grachtenpanden, aan grachten en hoge kades, bruggen, steigers, een haven en bootjes.

De Laak

Laakse Tuinen is de nieuwste uitbreiding van dit deel van Vathorst en grenst aan Waterdorp, waar momenteel druk wordt gebouwd. Er zijn veel voorzieningen die het leven in Vathorst aangenaam maken: zoals een eigen NS-station, een aantrekkelijk en ruim opgezet winkelcentrum met een groot aanbod aan leuke winkels, scholen en mogelijkheden voor kinderopvang, gezondheidscentra, kunst in de openbare ruimte, drie parken, gezellige horeca en sportaccommodaties.

Lommerrijke woonwijk

Laakse Tuinen wordt een heerlijke lommerrijke woonwijk voor een nieuwe fase in uw leven. Lekker naar buiten, fietsen of hardlopen door Polder Arkemheen. Want deze gasloze wijk is dé wijk van de toekomst.

‘Een heerlijke lommerrijke woonwijk’

sit3
sit2
Scroll naar boven